• Breekijzer heeft een missie

  • road breekijzer

'Vlogs die binnenkomen'; dat is het credo van Breekijzer. Wij willen op een unieke, kwalitatieve en laagdrempelige manier organisaties handvatten geven om haar publiek of doelgroep op een nieuwe manier te bereiken. Content verspreiden op een manier die in het communicatie-landschap nog relatief onbekend is. Met Breekijzer maken wij van de hype rondom vloggen onder jongeren een sterk communicatiemiddel voor bedrijven. Of het nu om de zakelijke markt, een jonge doelgroep of een productintroductie gaat; middels de vlogs van Breekijzer kan jouw organisatie op een vernieuwende manier een boodschap verspreiden.

  • visie breekijzer
  • Onze visie over vloggen

Wij zijn ervan overtuigd dat vlogs een boodschap dichter bij de doelgroep kunnen brengen. Tegenwoordig worden wij als consumenten overladen met informatie en weten wij maar al te goed wanneer wij ons in het zogenoemde ‘persuasion attempt’ bevinden. Deze poging tot overtuigen is té opvallend, waardoor de boodschap vaak zijn doel niet bereikt. Middels creatieve vlogs en een passende strategie vormen wij de persuasion attempt om tot een laagdrempelige video, waardoor de boodschap veel sneller zijn einddoel zal bereik!

LET'S DO THIS!

Wil jij graag meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden of een keer kennismaken en ontdekken wat Breekijzer voor jou en je organisatie kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!