Vershal het Veem

bedrijf logo

In opdracht van Vershal het Veem maakte wij een aantal héérlijke vlogs. De Vershal gelegen bij Strijp-S in Eindhoven schakelde Breekijzer in om verschillende ondernemers uit te lichten om zo de doelgroep enthousiast te maken om Vershal het Veem te bezoeken. Dit betekende voor onze vloggers vooral heel veel lekkernijen proeven…

  • De behoefte

Vershal het Veem had meer behoefte aan een duidelijke positionering. Zoals zij zelf zeggen: 'bijna iedereen heeft een ander beeld bij het woord Vershal'. Dit komt mede doordat de Vershal bestaat uit veel verschillende 'eet-gerichte' markten die samen komen binnen één gebouw. Door op een creatieve manier verschillende (nieuwe) bedrijven binnen Vershal het Veem naar voren te laten komen, wilt de Vershal meer gerichte naamsbekendheid opbouwen.

  • Creatief concept

Breekijzer kwam met het idee om tien losstaande vlogs te ontwikkelen over verschillende bedrijven binnen Vershal het Veem. Binnen al deze mini-series neemt de vlogger jou als kijker mee naar iedere onderneming en laat hierbij zien wat deze zo speciaal maakt. Dit zorgde voor een grote variatie aan vlogs die een duidelijk beeld geven over wat Vershal het Veem allemaal te bieden heeft!

  • Oplevering

Stuk voor stuk werden de verschillende Vershal vlogs gemaakt, maar toch met een overkoepelende gedachte, namelijk Vershal het Veem bekend maken. Na de verschillende opnames ging Breekijzer aan de slag met het editen en werden de video’s één voor één gelanceerd via de facebookpagina en website van Vershal het Veem.

  • Resultaat

Met in totaal tien verschillende vlogs die gemiddeld per vlog 2.500 mensen hebben bereikt, is het idee achter Vershal het Veem goed naar voren gebracht. Vershal het Veem was buiten de goede communicatie en vloggers ook zeer te spreken over de terugkomende samenhang binnen de vlogs. Op deze manier bleef het duidelijk dat iedere vlog niet op zichzelf staand was, maar een geheel vormde.

DE VLOG(S)

Dit zijn de vlogs die zijn opgeleverd naar de behoefte van onze klant!