PRO-Connect

bedrijf logo

In opdracht van PRO-Connect maakte Breekijzer een unieke vlog; een verslag van een evenement dat in het teken stond van ‘netwerken in de auto’! PRO-Connect organiseert diverse netwerkbijeenkomsten op unieke locaties, waarbij dit keer BMW De Maassche Mini in Venlo het decor vormde. In een serie exclusieve auto’s werden netwerkgroepen gevormd. Aan Breekijzer de opdracht om dit event en alle reacties vast te leggen!

  • De behoefte

De deelnemers aan de PRO-Connect ervaren zelf wekelijks de kracht van het netwerken. Om deze unieke sessie op een opvallende manier vast te leggen, werd gekozen voor het maken van een verslag in de vorm van een vlog. Alle aanwezigen én betrokken partijen moesten hun boodschap kunnen delen, om zo ook hun eigen locatie en bedrijf te kunnen laten zien. Breekijzer werd ingeschakeld om in deze behoefte te voorzien en een verhaal te vertellen middels een vlog.

  • Creatief concept

Omdat het een eenmalige vlog was, werd het creatief concept in de basis ontwikkeld. De inhoudelijke boodschap die vooraf ontwikkeld werd, was vooral gericht op het laten zien van de werkwijze van PRO-Connect en de kracht daarvan. Daarnaast was het een belangrijk doel om de sfeer in beeld te brengen en vooral een verslag te ontwikkelen dat de beleving tijdens het evenement liet zien. Om de vlog op een interactieve wijze in te kleden kregen de vloggers van Breekijzer zelf ook een auto om mee te rijden in de ‘netwerkstoet’. Creatief en opvallend, net zoals de blauwe vlog-BMW!

  • Oplevering

De vaart zat er zeker in tijdens het vloggen wat ervoor zorgde dat de dag voorbij vloog. Breekijzer ging vervolgens aan de slag met de editing en kwam met een mooi eindresultaat voor de vlog die intern werd verspreid binnen de PRO-Connect groep.

  • Resultaat

Doordat de vlog voor PRO-Connect intern is verspreid zijn er geen officiële resultaten die naar voren kunnen worden gebracht. Wel gaf PRO-Connect aan dat het inzetten van vloggers een vernieuwde en leuke manier was om de boodschap met de doelgroep en netwerkgroep te delen.

DE VLOG(S)

Dit zijn de vlogs die zijn opgeleverd naar de behoefte van onze klant!